Roletne PVC i ALU

  • 0

Roletne PVC i ALU

Category:Некатегоризовано

PLASTIČNE ROLETNE ALUMINIJUMSKE ROLETNE MOTORIZAN

Roletna je najpoznatija tehnika za zamračenje. Kao deo moderne izgradnje, oni mogu učiniti fasadu vaše zgrade pojedinačnim. Prednost spoljašnih roletni je da zaustave sunčeve zrake pre nego što još stignu do prozora, stakla.

Roletna ima najveću zaštitu od : toplote, svetlosti, zvuka odnosno obavlja i zaštitnu funkciju.

Zastori, u zavisnosti od tipa, proizvode se: sa kutijama za spoljno montiranje i unutrašnje malterisanje, i sa plastičnim ili aluminijumski pokrivačem i sa komarnikom.

Kod nas ste u mogućnosti da birate boju kutije, vodilice i zastora da vam bude boja u harmoniji sa okvirom prozora.

Dimenzije lamilice: 37-39-44-55-77mm. Zbog dugotrajnosti boje aluminijumske lamelice, lak se peče na površinu lamelice. Lamelice su popunjene poliuretanom da bi se izolirala toplota i zvuk.

Vodilica je od ekstrudirango aluminijuma, a unutrašnja strana joj je opremljena sa gumicom ili četkicama da bi smo smanjili zvuk spuštanja roletne. Svaki aluminijumski zastor je opremljen takođe sa graničnikom za sprečavanje nasilnog otvaranja.

Podizanje roletne može biti sa gurtnom, kanapom ili motorom.

Motorna roletna vam pruža u zgradi sigurnost i komociju za njeno korišćenje. Sa upravljanjem daljimsih upravjač imate mogućnost da upravljate sa roletnama u isto vreme u više prostorija, u zavisnosti od vašeg zahteva zajedno svu roletnu ili jedan po jedan.


Pretraga Proizvoda