Garažna vrata

  • 0

Garažna vrata

Category:Некатегоризовано

GARAŽNA VRATA

Garažna vrata su estetično lepa i pružaju sigurno rešenje za probleme valasnika garažni vrata.

Velika prednost termoizoliranih aluminijumskih garažnih vrata je da ih možete montirati i na već postojeće garaže, i sa unutrašnjim takođe sa spoljašnim kutijskim sistemom, bez veće konverzije. Njegovo pokretanje se može podstići sa ručicom za pokretanje ili sa motorom.

Lamelice gražnih vrata, od 55-77mm širine, su izolovane sa poliuretan penom. Lamelice se proizvode od aluminijuma i čelika sa valjanjem po zahtevima za bezbednost. Garažna vrata se mogu montirati u rasponu do 3,5 metara u slučaju da su lamelice od 55mm. A može čak i od 6 metara raspona, ako su lamelice 77mm. Zbog toga se mogu koristiti kao industrijske kapije odnosno za kapije od servisa. Kutija od garažnih vrata se proizvodi od aluminijuma sličnog od roletni. Ona se proizvodi sa valjanjem više sloja unapred ofarbanim aluminijumske trakama koji su zaštićen zaštitnom folijom.

Naša firma vam nudi celokupan asortiman motorizacionih programa za sve naše aluminijumske roletne i garaža vrata.

Upravljanje sa motorizacionim sistemom se može postići na tradicionalan način, ključnim, prekidčem ili pomoću daljinskog upravljača.

Za više odgovarajući dizajn, molimo vas da nam se javite ili našim izvođačima radova još dok ste u fazi planiranja, da bi smo na taj način našli vama najadekvatnije rešenje.


Pretraga Proizvoda